Categorie├źn
recepten

Vier soorten bladerdeeg koeken voor Koekendag

Vandaag maakt Jan Nagelkerke samen met zijn jongste dochter Madelief vier soorten bladerdeeg koeken voor haar Koekendag op school. Ze is een echt helpend handje tijdens de bereiding van de kersenvierkantjes, nutellarolletjes, appelslofjes en perzikslofjes.

Vandaag maakt Jan Nagelkerke samen met zijn jongste dochter Madelief vier soorten bladerdeeg koeken voor haar Koekendag op school. Ze is een echt helpend handje tijdens de bereiding van de kersenvierkantjes, nutellarolletjes, appelslofjes en perzikslofjes.

Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. De baktijd voor de bladerdeeg koeken is ongeveer 30 minuten. Voor jonge kinderen: vraag je papa of mama altijd hulp met de oven, zodat je je niet verbrandt.

De tekst gaat verder onder de video.

Ingredi├źnten bladerdeeg koeken

bladerdeeg
500 gr bloem
500 gr boter (koud)
8 gr zout
250 ml water (ijskoud)

vulling en afwerking
gele banketbakkersroom
blik perziken
amandelspijs
appels
kaneel
blik kersen taartvulling
pot nutella
kristalsuiker

Voor de vullingen kun je hoeveelheden naar eigen smaak bepalen.