Categorie├źn
recepten

Ambachtelijke Bossche Bollen

In deze aflevering van serie THUIS vs BAKKERIJ maakt Jan Nagelkerke in de bakkerij melkchocoladebollen en thuis laat hij zien hoe je bossche bollen maakt met pure chocolade. Het resultaat: ambachtelijke chocoladebollen uit eigen thuiskeuken!

In deze aflevering van serie THUIS vs BAKKERIJ maakt Jan Nagelkerke in de bakkerij melkchocoladebollen en thuis laat hij zien hoe je bossche bollen maakt met pure chocolade. Het resultaat: ambachtelijke chocoladebollen uit eigen thuiskeuken!

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. De baktijd voor de soezen is ongeveer 25 minuten. Voor jonge kinderen: vraag je papa of mama altijd hulp met de oven, zodat je je niet verbrandt.

De tekst gaat verder onder de video.

Ingredi├źnten chocolade bollen

soezen
200 ml water
100 gr boter
120 gr bloem
4 eieren

chocoladelaag
250 gr suiker
60 ml water
125 gr pure chocolade

vulling
1 l slagroom
100 gr suiker