Categorieën
recepten

Ambachtelijke Bossche Bollen

In deze aflevering van serie THUIS vs BAKKERIJ maakt Jan Nagelkerke in de bakkerij melkchocoladebollen en thuis laat hij zien hoe je bossche bollen maakt met pure chocolade. Het resultaat: ambachtelijke chocoladebollen uit eigen thuiskeuken!

Categorieën
recepten

Yoghurt amarena ijs uit onze ijsmakerij

Voor het eerst maakt Jan Nagelkerke een Bakflix-video over ijsbereiding. Hij maakt vandaag yoghurt amarena ijs: heerlijk roomijs met rijke yoghurtsmaak en smaakvolle amarenakersen en bijbehorende saus.

Categorieën
recepten

Vier soorten bladerdeeg koeken voor Koekendag

Vandaag maakt Jan Nagelkerke samen met zijn jongste dochter Madelief vier soorten bladerdeeg koeken voor haar Koekendag op school. Ze is een echt helpend handje tijdens de bereiding van de kersenvierkantjes, nutellarolletjes, appelslofjes en perzikslofjes.

Categorieën
recepten

Handgemaakte rozijnenbollen

Vandaag maakt Jan Nagelkerke rozijnenbollen en in de serie THUIS vs BAKKERIJ begint hij met het bereidingsproces in de bakkerij en daarna neemt hij de kijker mee naar de thuiskeuken.

Categorieën
recepten

Zelf suikerbrood maken

De serie THUIS vs BAKKERIJ blijft populair en deze keer kiest Jan Nagelkerke voor heerlijk suikerbrood. In de bakkerij passen er tien suikerbroden op een bakplaat, maar thuis kneedt hij met de hand één heerlijk ambachtelijk suikerbrood voor zijn gezin.

Categorieën
recepten

Hoe maak je zelf een gezonde poké bowl?

Poké bowls zijn super hot en als we door onze timeline op Instagram scrollen, zien we ontzettend vaak foto’s van deze gezonde maaltijd. In deze Bakflix-video laat Jan Nagelkerke in de thuiskeuken zien hoe hij – naast sushirijst als basis – alle ingrediënten voor een heerlijke poké bowl op tafel tovert.

Categorieën
recepten

Zo maak je thuis zachte eierkoeken

Jan Nagelkerke heeft voor deze aflevering van de serie THUIS vs BAKKERIJ op Bakflix gekozen voor een heel leuk maar vooral makkelijk recept: zachte eierkoeken!

Categorieën
recepten

Heerlijk smeuïge Zeeuwse bolussen

In deze aflevering van de serie THUIS vs BAKKERIJ leer je hoe Zeeuwse bolussen worden gemaakt. Deze zoete lekkernij wordt van hetzelfde basisdeeg gemaakt als kadetjes en Jan Nagelkerke laat het productieproces zien in de bakkerij. In de thuiskeuken komen er ook heerlijk geurende bolussen uit de heteluchtoven: dat wordt smullen!

Categorieën
recepten

Kadetjes: typisch Nederlandse zachte broodjes

Hoe worden kadetjes (of witte bolletjes of witte puntjes) gemaakt? In de serie THUIS vs BAKKERIJ neemt Jan Nagelkerkje je mee naar de professionele bakkerij en daarna laat hij zien hoe je thuis kadetjes maakt en bakt.

Categorieën
recepten

Hoe maak je volkorenbrood?

Wil je zelf volkorenbrood maken? Jan Nagelkerke laat in de serie THUIS vs BAKKERIJ zien hoe je thuis volkorenbrood bereidt. Maar voordat hij dat doet, neemt hij je mee naar Luxe Bakkerij Nagelkerke: hoe wordt volkorenbrood gemaakt in een professionele bakkerij?