Categorieën
recepten

Pecan karamel brownies

Jan Nagelkerke is begrijpelijk enthousiast over dit super eenvoudige recept: pecan karamel brownies. Maar een paar ingrediënten, minder dan tien minuutjes werk en als eindresultaat een smeuïge chocoladesensatie uit de oven!

Categorieën
recepten

Huisgemaakt appeltjesbrood uit de oven

Een persoonlijke favoriet van bakker Jan Nagelkerke: huisgemaakt appeltjesbrood. Een eenvoudig recept met flinke appelstukjes in heerlijk gebakken brooddeeg.

Categorieën
recepten

Cinnamon buns (kaneelbroodjes)

Misschien wel het meest ingezonden bakverzoek voor Jan Nagelkerke: cinnamon buns (ook bekend als cinnamon rolls en kaneelbroodjes) voor de thuisbakker. Eenvoudig om te bakken, geweldig lekker om op te eten, zéker voor de zoetekauw!

Categorieën
recepten

Focaccia: luchtig Italiaans plat brood

Op veler verzoek laat Jan Nagelkerke in deze Bakflix-video zien hoe je thuis focaccia maakt: een luchtig Italiaans plat brood. De pizzaoven wordt warm gestookt op de camping en het eindresultaat is rijk van smaak en knapperig!

Categorieën
recepten

Chewy american cookies

Floor heeft een verzoeknummer ingediend bij haar vader: chewy american cookies! Jan Nagelkerke maakt in deze Bakflix-video samen met zijn dochter verse, zachte koekjes met stukjes pure en melkchocolade. Iedereen van De Nagelkerkjes is direct fan.

Categorieën
recepten

Hartige lekkernij: kaas-uienstok (uienkruier)

Jan Nagelkerke maakt vandaag met behulp van zijn pizzaoven op de camping een kaasuienstok (ook bekend als uienkruier) met verse ingrediënten. Eenmaal uit de oven vindt dit heerlijke hartige tussendoortje gretig aftrek bij de kinderen.

Categorieën
recepten

Rijkgevulde kokos kippensoep

Een pittig gerecht als heerlijke maaltijd: Jan Nagelkerke bereidt in deze Bakflix-video een smaakrijke kokos kippensoep, ook bekend als tom kha kai soep en als Thaise kokossoep met kip.

Categorieën
recepten

Suikerzoete honeycomb met chocolade

Eline Nagelkerke staat in de keuken op de camping om honey comb candy te maken, ook bekend als hokey pokey. Het is een luchtig suikersnoep dat ze versiert met (melk)chocolade.

Categorieën
recepten

Kaiserschmarren: een zoet Oostenrijks gerecht

Oudste dochter Merel moet voor school iets typisch Duits (in dit geval Oostenrijks) bereiden in de keuken. Samen met vader Jan Nagelkerke maakt ze kaiserschmarren geserveerd met poedersuiker en jam. Eindresultaat: een zoet (dessert)gerecht en een enthousiaste papa!

Categorieën
recepten

Ambachtelijke Bossche Bollen

In deze aflevering van serie THUIS vs BAKKERIJ maakt Jan Nagelkerke in de bakkerij melkchocoladebollen en thuis laat hij zien hoe je bossche bollen maakt met pure chocolade. Het resultaat: ambachtelijke chocoladebollen uit eigen thuiskeuken!